Over ons

Bureau 61 is een full service reclamebureau gevestigd in Roosendaal, Noord-Brabant). We geven toe, reclamebureau is een relatief vaag begrip, waar elk bureau een andere invulling aangeeft. Onze focus ligt vormgeving, sign, print & online. Nog simpeler gezegd, wij creëren. Huisstijlen, reclameuitingen, autobeletteringen, gevelreclame, websites, webshops, en nog veel meer..

Waarom 61?

Bureau 61 staat voor 61 stappen verder gaan, 61 keer doorvragen om te achterhalen wat de klant écht wilt & 61 mogelijke oplossingen bedenken voor jouw vraagstuk. Hierbij gaan we nooit voor half werk. Niet omdat iedereen dat roept, maar omdat we zelf niet van half werk houden.

Oké, toegegeven 61 staat ook voor iets anders. Iets heel simpels. Het is het kengetal van de regio in Turkije, waar de roots liggen van de owner van Bureau 61.

Ons werkgebied

Je leest het terug op de website van (bijna) elke reclamebureau; ‘Wij zijn werkzaam in heel Nederland’. Nou, wij niet. Natuurlijk zeggen we nooit nee tegen een uitdaging, maar wij hebben wel een sterke verbinding met onze regio, namelijk de A58. Hoewel dat in eerste instantie vreemd klinkt, is het wel erg logisch. De A58 is namelijk de belangrijkste verbinding tussen o.a. Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg en Eindhoven. Maar zoals gezegd, wij zeggen nooit nee tegen een uitdaging. Zo hebben we ook projecten in Rotterdam, Den Haag, Almere, Utrecht en zelfs Duitsland verzorgd.

Locatie in Istanboel?

Elke reclamebureau is er wel eens tegenaan gelopen; een creatieve blokkade. Onze oplossing is onze werklocatie in Istanboel. In deze megastad vol prikkels raken we telkens weer opgeladen en bedenken we de meest prachtige concepten en oplossingen. Ook gaan we hier vaak op zoek naar nieuwe producten en oplossingen, om zo de concurrentie altijd een stapje voor te blijven.