Sign

Belettering is een eenvoudige en effectieve manier om de identiteit en imago van jouw onderneming te communiceren met je doelgroep. Van de belettering van het wagenpark tot de aankleding van je bedrijfspand. Wij brengen ideeën, mogelijkheden en de juiste mensen bij elkaar om elk sign project tot een succes te maken.

Gevelreclame

Gevelreclame is het eerste zichtpunt van je bedrijfspand, winkel, of kantoorgebouw. Een goed verzorgde en effectieve geveluiting of raamdecoratie zorgt voor een professionele indruk bij toekomstige klanten en zakenrelaties.

Autobelettering

Met onze autobelettering heb je een rijdende reclamecampagne. Van één wagen tot een volledig wagenpark, wij verzorgen het totale traject van ontwerp tot montage.

Beursmateriaal

Wil je met succes op een beurs staan met jouw bedrijf? Wij leveren allerlei materialen voor beurspresentaties. Van banner tot vouwwand. Van vloersticker tot balie, Bureau 61 regelt het allemaal.

Wat doen jullie nogmeer?

Vormgeving

De herkenbaarheid en visuele identiteit van uw onderneming begint bij de vormgeving. Wij ontwerpen communicatie uitingen die opvallen, inspireren en overtuigen. Jouw wensen en onze ideeën vormen binnen dit traject de basis. Aan de hand hiervan brengen wij de juiste grafische elementen en communicatiemiddelen bij elkaar.​

Print

In deze tijd van online marketing wordt drukwerk wel eens over het hoofd gezien. Maar zeg nou zelf, wat kan het gevoel van een visitekaartje in uw bedrijfskleuren, op kwaliteitspapier met de juiste afwerking vervangen? Wij combineren kennis en ervaring met productiecapaciteit en netwerk van specialisten, om voor elke vraag de beste oplossing te vinden.

Online

Online is niet meer weg te denken in de communicatiemix van vandaag. Jouw doelgroep wordt steeds mobieler, maar is ook sneller afgeleid. Jouw succes valt of staat dan ook met de uitstraling, vindbaarheid en gebruiksgemak van je online middelen.